Søling i fjæra

VALEVÅG: I dag var vi ute i felt sammen med Bremnes Seashore. De har bidratt for Ryddeaksjon Sveio med økonomi og fartøy til bruk under rydding i fjæra og på sjøbunnen i området. Dere vil ikke tro hvor mye dekk som ble hentet opp fra havets bunn rett utenfor Valevåg ferjekai. Og det er bare ett eksempel på hvor mye «søl» som fins i havene våre. Oppdraget besto av mye filming og intervjuer på den gamle E39-kaien i Valevåg og ute på sjøen, der vi møtte Skjærgårdsservice, som har gjort et levebrød ut av å rydde kystlinja vår. Det er noe vi alle kan nyte godt av! Dagens arbeid skal bli til en film som slippes før TV-aksjonen 18. oktober. I tillegg vil vi levere innhold til NRK sine sendinger på den store dagen, men vet ikke om det blir brukt. Lokalavisa Vestavind fikk også noen av våre bilder fra dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...