Løsningsorientert i grønne Berlevåg

BERLEVÅG: Berlevåg kommune har 900 innbyggere og ligger på 70,5 grader nord, helt i ytterkanten av Norge, med Barentshavet som nærmeste nabo. Etter to kansellerte fly på vei dit, ankom jeg Havblikk et halvt døgn for seint og uten koffert. Alle viktige kameraer hadde jeg i håndbagasjen, men stativer og drone manglet. Heldigvis kom jeg i kontakt med Arnt Eirik på flyplassen som hjalp meg med å lokalisere kofferten og kunne i tillegg låne meg stativer og drone til kofferten min kom til rette. Stor takk for uvurderlig hjelp fra en av initiativtakerne til berlevaagnytt.com! For øvrig ble det en energisk uke i nord, med Varanger kraft som vertskap. På ekskursjonen og diskusjonene deltok en rekke industriaktører og sentrale og lokale myndigheter. Formålet var å drøfte mulighetene for bruken av overskuddskraften fra utvidelsen av Raggovidda vindpark til grønn hydrogenproduksjon og andre industriformål. Jeg har begynt å samle materiale, både illustrasjonsbilder og intervjuer for senere bruk. Magisk tur til Berlevåg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...