Det bærer mot et bærekraftig Berlevåg

BERLEVÅG: Ordførere bør være framoverlente, og én sånn ordfører er Rolf Laupstad (Ap) i Berlevåg kommune. Denne uka hadde vi gode samtaler med ordføreren om energisituasjonen og hvordan kommunen aktivt legger til rette for framtidsrettet næringsvirksomhet. Med vindkraften fra Raggovidda ønsker Berlevåg å spille en nøkkelrolle i det grønne skiftet. Vindparken til Varanger kraft er nå under utvidelse, og noe av kraften skal blant annet brukes til å produsere «grønn» hydrogen på Revnes. Stor stas at jeg også fikk intervjue stortingsrepresentantene Liv Kari Eskeland og Marianne Haukland (begge H), som ivrer for grønn næringsutvikling. Det viser at det som skjer på 70 grader nord er i ferd med å sette Berlevåg på bærekraftskartet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...