Premiere: På born og unges premissar

BØMLO/BERGEN/OSLO: Kulturminister Abid Raja vart engasjert då me prata med han om Moster 2024. – Historia vår seier noko om kor me har vore, kor me er no og kor me skal, seier han i filmen. Kommunalsjef Bjørn Håvard Bjørklund seier at jubileet skal skje på born og unges premissar. Han synest at timingen til prosjektet er heilt perfekt, med tanke på dei nye læreplanane som vert tatt i bruk i haust. Me har og snakka med ordførar Sammy Olsen (Bømlo) og fylkesordførar Jon Askeland (Vestland). Filmen, laa for Moster 2024 skal gjera greie for hensikta med å markera 1000-årsjubileet for kristenretten og kvifor samarbeid mellom stat, fylkeskommune og kommune er viktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...