Digital fabrikkrundtur

DRAMMEN: Hitachi Energy er kjent for sitt serviceverksted for kraft- og industritransformatorer og har en virksomhet som er viktig for forsyningssikkerheten i landet. Når en transformator havarerer er det ikke bare å skaffe en ny over natta. Derfor er reparasjon av eksisterende transformator både en raskere, mer kostnadseffektiv og bærekraftig måte å gjenopprette kraftforsyningen igjen. Derfor omfattes virksomheten av stor interesse, og i koronatida har det vært vanskeligere å vise kunder og andre rundt på anlegget. Derfor ble det bestemt å lage en omvisningsfilm, hvor Bård Lund spiller en glimrende hovedrolle som guide på fabrikken i Kobbervikdalen. Han møter og intervjuer kolleger i ulike deler av fabrikken og får på den måten vist fram hele verdikjeden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...