I flytsonen – på NRK

LEIRVIK. Lørdag den 5. juni inviterte Redningsselskapet, Norges Svømmeforbund og NRK til flytefest over hele landet. Hele Norge svømmer er et tiltak for å sette fokus på trygghet i vann gjennom å engasjere by og bygder, skoler, lag og organisasjoner. Vi var med for å hjelpe RS Stord med et bidrag fra Vikjo og laget innslaget allerede fredagen før. Innslaget fra da IL Solid sin svømmegruppe hoppet i vannet og holdt seg flytende en stund kom gjennom nåløyet og ble vist flere ganger på NRK. Samtidig fikk vi også være med da RS Stord og Stord brann og redning øvet på å søke og hente opp folk i vannet. Vi gjorde en rekke intervjuer, blant annet med Bjarte Litlabø, som så båten sin gå opp i flammer midtfjords for to uker siden. Spennende oppdrag med et særs viktig tema!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...