Premiere: Den perfekte julegaven

PREMIERE: Det ble ganske så følelsesladet da WorldPower Energy lyktes i testingen av en kritisk komponent i kraftsystemet som skal produsere strøm i stillestående vann i formiddag. Og når sant skal sies var jeg spent selv. Det hadde ikke blitt mye til film, om testen gikk galt. – Helt rått, var oppfinner Bendik Bøs umiddelbare kommentar. Heldigvis hadde jeg vært forutseende nok til å utstyre han med mikrofon før det hele startet. Resultatet ble en ganske fornøyelig film om et utrolig innovasjonsprosjekt, hvor man nå er et langt steg nærmere en revolusjonerende måte å produsere strøm på. Oppdraget for Sustainble Energy-katapulten ble utført hos Westcon Olvondo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...