Ny runde med Ung Tekno

STORD: Vestland Media var der for å fotografere da Wärtsilä nok en gang var vertskap for Ung Tekno. Denne gangen var det 10. klasse fra Nysæter ungdomsskule som hadde tatt turen. Under todagersopplegget får ungdommen i oppgave å utvikle en idé, vurdere markedsmulighetene og deretter presentere og selge inn konseptet til representanter for bedriftene og andre. Ung Tekno er utviklet av Atheno og Ungt Entrepenørskap og er tilpassa ungdom som snart skal gjøre noen viktige veivalg i forhold til videre utdanning og karriere. Senere i måneden følger filmoppdrag fra tilsvarende opplegg med Wärtsilä på Moster og Bremnes Seashore på Svortland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...