Elektriske naturopplevelser

FLÅM: I dag fikk jeg endelig se og fotografere ‘Legacy of The Fjords’ til sjøs. Det helelektriske fartøyet lå til kai i Flåm, og jeg rakk en kjapp prat med kaptein David Westgaard Jansson rett før avgang retning Gudvangen. David møtte jeg for første gang på presseturen med det første helelektriske skipet i denne serien, ‘Future of The Fjords,’ for drøyt to år siden. Den lå i dag til kai på andre sida av havna i Flåm. ‘Legacy of The Fjords’ går i sommer i rute på Aurlandsfjorden/Nærøyfjorden, men vurderes satt i rute i Oslofjorden etter hvert. Jeg har fulgt byggingen av disse fartøyene siden det første i Seasight-serien til verftet Brødrene Aa ‘Vision of The Fjords’ ble bygget i 2016. Jeg var om bord i ‘Legacy’ sammen med kaptein John Nauckhoff på verftet i februar. Det var gøy å se fartøyet helt ferdig og med turister om bord i dag, selv om det burde vært langt flere. Dessverre legger korona fortsatt en demper på moroa i denne bransjen. Jeg har levert innhold først og fremst til Servogear, men også til Westcon Power & Automation, Brødrene Aa, ABB, med flere, i forbindelse med disse fantastisk flotte, miljøvennlige båtene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...