Het debatt om Arktis i Arendal

ARENDAL. På jobb med Wärtsilä under Arendalsuka denne uka. Nær sagt som vanlig med strålende solskinn og høy temperatur, både i lufta og i debattene. På vegne av ZEEDS presenterte Wärtsilä og partnerne sine visjoner for en utslippsfri skipsfart og Arktis, ved hjelp av ammoniakk produsert med utgangspunkt i vindkraft fra Raggovidda. Dersom de riktige politiske beslutningene tas, vil det bygges en ammoniakkfabrikk i Berlevåg, som representerer første fase i dette gigantsteget i retning av en grønnere framtid i nordområdene og på verdenshavene. Vi laget en reportasjefilm fra dagen, hvor vi blant andre fikk olje- og energiminister Tina Bru i tale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...