Eventyrlig bryllupskulisse

MELDERSKIN: Tenk å gifte seg 1426 meter over havet, med 360 graders utsikt til fjord og fjell. Det finnes garantert villere bryllupsideer, men så veldig mye mer spektakulært enn dette blir det ikke. Slik valgte altså Ida og Åsmund å gifte seg, 2. september 2020. Vi var så heldige at vi fikk være med å dokumentere den store dagen, både med film og foto. Å filme og fotografere «samtidig» er aldri en optimal løsning for én person, men totalen ble bra. På turen oppover ble det lagt vekt på filming, mens foto var viktigst på toppen. Det eneste som ikke spilte på lag denne dagen var vinden, som var til dels svært kraftig. Det gjorde det nesten umulig å bruke drone, men vi fikk den i lufta og fikk filmet et par korte, men viktige sekvenser. Det var på dagen tre år siden de to hadde sin første deit, og overnatta i telt på platået nedenfor toppen, med verden for sine føtter. For en historie – og for en dag i kvinnheradfjella.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...