Alle gode ting er tre – ministre

KVEDNAVIKJO: Morsomt oppdrag for Bremnes Seashore i dag, som hadde besøk av fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen. Fikk altså sjansen til å intervjue en minister for tredje gang på én måned. For ikke å glemme møtet med Erna på Teams. Det viser bare at det skjer utrolig mye spennende her på Bømlo! 

Leverte en to minutter lang stemningsrapport fra dagen utpå kvelden.  litt fort og gæli, for det blir litt armer og bein med film og foto under så korte besøk. Men noen ganger er fast track-redigering og publisering nødvendig. Redigeringstid var her omtrent like lang tid som Salma-laksen bruker fra sjø til ferdig butikkpakket. 

Fiskeri- og sjømatministeren i Kvednavikjo 02.07.2020 from Bremnes Seashore on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...