I flytsonen på Floating Wind 20

HAUGESUND: Det hører med til sjeldenhetene med konferanser nå til dags, og ekstra gøy er det med slike arenaer når historie er i ferd med å bli skrevet. Og det er faktisk det som skjer nå, i forbindelse med åpning av havområder i Norge for flytende havvind. Det er bare noen uker siden olje- og  energiminister Tina Bru annonserte at departementet er klart til å ta i mot konsesjonssøknader på Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II. Dermed var utgangspunktet for Floating Wind 2020 på Scandic Maritim i Haugesund i dag det aller beste. Hele 150 representanter fra utbyggere, teknologileverandører og myndigheter møtte fysisk, med én meter avstand i alle retninger i salen. I tillegg var cirka 500 personer med digitalt. Dette ble et intervjumaraton med ni intervjuer, samt film og foto gjennom konferansen. Leverte den første av (trolig) tre filmer fra konferansen allerede i kveld til oppdragsgiver Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...