Hydrogenialt

LILLESTRØM: Et sted mellom grunnforskning og løsninger klare for installasjon om bord i skip, det er der du finner aktiviteten som foregår på hydrogenlaboratoriet til IFE på Lillestrøm. Topp at Øystein Ulleberg tok seg tid på bare noen få timers varsel og lot oss få se nærmere på anlegget. Dette er en av fasilitetene som er tilgjengelig gjennom Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre. De er også min oppdragsgiver. Katapult-ordningen til Siva skal sørge for at infrastruktur for testing og validering av ny teknologi er kostnadseffektivt tilgjengelig for norske leverandørbedrifter. Dette er for å øke tempoet i innovasjonsprosessen og bidra til å sikre konkurransekraft for norske teknologileverandører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...